Electrofit

Hiihtokonsultti ja Electrofit ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä jatkossa Electrofitin asiakkaille ryhmäharjoituksia Oulun seudulla tuottaa Hiihtokonsultti. Vastaavasti Hiihtokonsultin asiakkaat voivat käydä Electrofitin ryhmäharjoituksissa pääkaupunkiseudulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Electrofitin sekä Hiihtokonsultin asiakkaat voivat käyttää kummankin palveluntuottajan palveluja sarjakortilla tai ryhmävalmennusjäsenyydellä. Menemällä osoitteeseen https://www.varaaheti.fi/hiihtokonsultti/fi tai https://www.varaaheti.fi/electrofit/fi/ voit varata ajan ryhmäharjoitukseen ja mainita Electrofitin/Hiihtokonsultin jäsenyyden, näin ostamallasi sarjakortilla/ryhmävalmennusjäsenyydellä saat oikeuden osallistua ryhmävalmennusharjoituksiin sekä pääkaupunkiseudulla että Oulun seudulla.

Hiihtokonsultti on ollut vuodesta 2018 mukana Electrofitin leireillä sekä kisamatkoilla valmentajana sekä suksihuoltajana. Yhteistyön myötä Hiihtokonsultti tulee lisäksi olemaan mukana jatkossa muun muassa Ramsaun leirillä ja kisamatkoilla Marcialonga, Ylläs-Levi sekä Vuokatti Hiihto. 

Olen erittäin innoissaan tästä syventyneestä yhteistyöstä ja on kunnia päästä kehittämään kestävyysvalmennuspalveluja yhdessä alan pioneeri Simo-Viljami Ojasen ja Electrofitin kanssa, kertoo Hiihtokonsultti yrityksestä Aleksi Harjula. Näen yhteistyössä paljon potentiaalia ja uskon, että tämän yhteistyön myötä kestävyyslajeista kiinnostuneet saavat entistä laadukkaampia palveluja. Tunnen Simo-Viljamin jo yli 15 vuoden takaa samoilta kilpaladuilta ja en voi muuta kuin ihailla sitä intohimoa, millä hän tekee työtä vuodesta toiseen. Electrofitin kisareissut ja leirit ovat aivan huikeita ja suosittelenkin kaikille kestävyysurheilusta kiinnostuneille niitä. Näillä reissuilla saat todellakin elämyksiä ja tutustut loistavaan porukkaan. 

ODL Liikuntaklinikka 

ODL Liikuntaklinikan ja Hiihtokonsultin yhteistyön tuloksena syntyi ODL Hiihtokoulu. Tämä ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen hiihtokoulu tarjoaa osallistujille monipuolisen ja innostavan hiihtovalmennuksen, jossa on mukana myös henkilökohtaista kuntotestausta, ohjausta ja harjoitusohjelmia. Hiihtokoulun avulla myös sinä voit saada hiihdosta innostavan ja pysyvän harrastuksen. Sinulla ei tarvitse olla hiihtotaustaa tai voit olla jo hiihtoa harrastava henkilö, joka haluaa uutta oppia ja virtaa harrastukseesi. ODL Hiihtokoulu alkaa marraskuussa 2021 ja kestää 5kk:tta. Hiihtokoulun valmentajina toimivat Aleksi Harjula, Jaakko Tornberg ja Jani Ailovuo.

ODL Hiihtokoulu sisältää mm.:

  • innostavia ja monipuolisia yhteisharjoituksia 1-2 krt kuukaudessa
  • henkilökohtaisen harjoitusohjelman Hiihtokoulun ajaksi
  • henkilökohtaisen harjoitustasotestin laktaattimittauksin
  • yksilöllisen lihastasapainokartoituksen ja harjoitusohjeet
  • väline- ja voiteluopastusta

Uusien yhteistyökumppaneiden myötä Hiihtokonsultti voi palvella entistä paremmin ja laadukkaammin asiakkaitaan. ODL Hiihtokoulu on huikea paketti, mikä sisältää kaiken tarvittavan hiihtoharrastuksen käynnistämiseen tai vanhan hiihtotaidon uudelleen herättämiseen. ODL Liikuntaklinikan kanssa voimme tarjota laadukkaita ja kokonaisvaltaisia paketteja yrityksille sekä yksityishenkilöille. 

Talven 21-22 palvelut ovat osin samoja, kuten aiempina kahtena talvena. Uutena tai päivitettyinä palveluina ovat ODL Hiihtokoulu, palvelut yrityksille sekä leirit Vuokatissa ja Ylläksellä. Seuraa kanavia, niin pysyt kyyissä 🙂 Muista tsekata treenit, leirit ja kurssit Tapahtumat-välilehdeltä ja/tai varaaheti-sivustolta.

 

Kivvaa talvenodotusta,
Aleksi