Hiihtokonsultin tarina

Hiihtokonsultilla on ollut toimintaa vuodesta 2016, mutta virallisesti toiminta pyörähti käyntiin todenteolla marraskuussa 2017. Tarjottavat palvelut olivat alkuunsa suksihuoltopalvelut sekä yksityiset hiihtotekniikkakurssit.

Pääideana on ollut alusta alkaen tuottaa täydellinen hiihtokokemus ladulla. Haluan tarjota mahdollisuuden ammattimaiseen kestävyysvalmennukseen sekä suksihuoltoon.

Keväästä 2018 palvelutarjonnassa on ollut myös myös henkilökohtainen valmennus ja ryhmätunnit. Kesästä 2018 lähtien tarjotaan lisäksi rullahiihtokursseja sekä korpivaelluksia Pohjois-Suomeen. Syksyllä 2018 alettiin pitämään viikoittain myös ryhmäharjoituksia. Keväällä 2019 tarjontaan tuli suunnistuskurssit. Leirit tuli ohjelmistoon vuonna 2020 ja MTB kurssit 2021. Syksyllä 2021 tiivistettiin yhteistyötä Oulun Intersportien kanssa, otettiin käyttöön Digital Booker sekä startattiin yhteistyö ODL Liikuntaklinikan kanssa. Electrofit ja Hiihtokonsultti aloitti yhteistyön lokakuussa 2021. Salomonin kanssa aloitettiin yhteistyö tammikuussa 2022. 6kk valmennusohjelma lanseerattiin toukokuussa 2022 ja talviversio tulee myyntiin marraskuussa 2022.

Taustaa yrittäjästä

Olen valmentaja ja yrittäjä, jota kiinnostaa erityisesti valmentamiseen sekä suksihuoltoon liittyvät ilmiöt ja asiat. Valmistuin Oulun yliopistosta 2016 kauppatieteiden maisteriksi ja valmennuksesta minulla on noin 6 vuoden kokemus yksilö- ja ryhmätasolla. Ennen liikunta-alan yrittäjäksi ryhtymistä olin töissä finanssisektorilla.

Urheilutaustani sisältää nykyisin maastohiihdon lisäksi monipuolista liikuntaa pallopeleistä seikkailukisoihin. Vapaa-ajalla harrastan metsästystä ja kalastusta. Olen poromies Sodankylän Vaalajärveltä, jolla on kilpahiihtotaustaa 15 vuoden ajalta.

Valmentajana olen erittäin kiinnostunut valmennettavistani ja haluan nähdä heidän onnistuvan sekä kehittyvän jatkuvasti. Olen erittäin analyyttinen valmentaja. Valmentamisessa mottoni on: laatu ennen määrää.

Erityisosaaminen
Hiihtovalmennus
Eri lajien oheisharjoittelu
Tekniikka- ja taitoharjoittelu
Suksihuolto
Maastohiihdon I-tason valmentajakoulutus
Tausta
Maastohiihto nuorten SM-mitaleita ja arvokisaedustuksia
Kauppatieteiden maisteri

Hiihtokonsultin palveluvalikoimassa tällä hetkellä:

Henkilökohtainen valmennus (ympäri vuoden / koko Suomi)
Hiihtokurssit (talvikausi / Oulu)
Ryhmäharjoitukset (ympäri vuoden / Oulu)
Korpivaellus (ympäri vuoden / Pohjois-Suomi)
Ryhmätunnit (ympäri vuoden / Oulu)
Yksityistunnit (ympäri vuoden / Oulu)
Rullahiihto (kesäkausi / Oulu)
Suksihuolto (talvikausi / Intersport Joutsensilta + Intersport Valkea / Oulu)
Suunnistuskurssit (kesäkausi / Oulu)
Leirit (ympäri vuoden / Suomi)
MTB kurssit (kesäkausi / Oulu)
6kk valmennusohjelma